Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreterliğinden 5 yıl önce emekliye ayrılan Abdulkadir Tatar, www.fibhaber.com internet gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile hem gündemden hem de geçmişteki anılardan konuşarak hoş sohbette bulunan Tatar; "Nevşehir  insanı ile onun üzerinde yaşadığı coğrafyasına olan gönül bağım bir ömür boyu devam edecek.” dedi.

Fahri bir hemşehriniz olarak Nevşehir ile ilgili tüm haberleri, sürekli olarak takip ettiği www.fibhaber.com dan öğrendiğini belirten Tatar, Nevşehir'in en çok takip edilen medya organı olarak verdiği hizmetleri ve başarılı çalışmaları için FİB Haber Merkezine teşekkür etti.

Tatar, "Bu vesile ile tüm Nevşehirli gönül dostlarımıza da buradan saygılarımı sevgilerimi gönderiyorum" dedi.

Nevşehir'e yaptığı hizmetler için teşekkürlerini ifade eden Çapacı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Sizler gibi çok kıymetli devlet adamlarının şehrimizde iz bırakan hizmetleri ile unutulmazlar arasında yer almış olması ve sizleri tanımış olmak bizler için gurur vesilesi.

FİB Haber Merkezi olarak Nevşehirlilik bizlerin her zaman en üst hassasiyetimiz oldu. Sadece Nevşehir'de doğmakla Nevşehirli olunmayacağını şehrimize olan hizmetleriniz ve gönül bağıyla her zaman gösterdiniz. Allah yolunuzu açık etsin” diye konuştu.
 

Ziyaret günün anısına fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Eski Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir TATAR Kimdir?

Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine Nevşehir Bayındırlık ve İskan Müdürü iken İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü’nün emri ile 04 Ağustos 2008 tarihinde atanan Abdulkadir Tatar 25 Mart 2014 tarihi itibariyle emekliye ayrıldı.

İşte Abdulkadir Tatar'ın bulunduğu görevler...

Mardin Midyat doğumlu olup, evli 3 çocuk basası olan Tatar, inşaat mühendisi.

Tatar, şu tarihler arası şu görevlerde bulundu: 1976-1977 Siirt Bayındırlık Müdürlüğü Kontrol Mühendisliği  1977-1980 Serbest Proje Mühendisi ve Resmi Sektör Müteahhitliği   1980-1981 Bursa Yapı İşleri 2.Bölge Müdürlüğünde Kontrol Mühendisliği   1981-1986 Bursa’ da Resmi Sektör Müteahhitliği   1986-1990 Batman Belediye Başkan Yardımcılığı ile Fen İşleri ve İmar İşleri Müdürlüğü   1990-1992 Batman Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü   1992-1993 Bilecik Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü   1993-2000 Nevşehir Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü  Ocak-2000 -16.06.2003 Tarihleri arası Ankara Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde İnşaat Mühendisi