Acıgöl Belediyesi tarafından ilçe merkezindeki okullar, resmi kurumlar ve önemli kullanım alanlarında dezenfekte çalışmaları tamamlandı. Şimdi ilçe merkezinde diğer adreslerde çalışmalarına devam ediyor.

Acıgöl Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada; Belediyemiz tarafından Corona virüsüne karşı alınacak tedbirler kapsamında dezenfektan çalışmalarına başlamıştır. Dezenfektan çalışmalar ile ilçemizdeki resmi kurumlar camiler okullar öğrenci yurtları bankalar toplu taşıma araçları dezenfekte ve temizlik yapılacaktır. Halkımıza daha sağlıklı bir ortam sunmak için çalışmalarımız devam edecektir.

Resmi kurumlar dezenfekte edildi...

Acıgöl Belediyesi tarafından Corona (covit-19) virüs salgını ile ilgili tedbir çalışmaları kapsamında İlçemiz Hükümet Konağı, Devlet Hastanesi, Ziraat Bankası, PTT, Eczaneler, Tarım Kredi Kooperatifinde dezenfekte çalışmaları yapıldı. Önümüzde günlerde diğer kurumlarda ve işyerlerinde ayrıca toplu taşıma araçlarında dezenfekte çalışmalarına devam edilecektir.

Acıgöl'de Okullarda pırıl pırıl...

Belediyemiz tarafından Corona virüsü ile mücadele ve tedbir amaçlı yapılan çalışmalar kapsamında bugün llçemiz İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu ile bina içerisindeki sosyal donatıların tamamının dezenfektanı ve temizliği yapıldı.

Acıgöl genelinde çalışmalar aralıksız devam edecek

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş yapılan dezenfekte çalışmaları hakkında konuşarak şunları söyledi:

“Bilindiği gibi corona virüsü tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir tehlike arz etmektedir. Biz de Acıgöl Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığını birinci sıraya koyarak ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarımızı aralıksız yürütüyoruz. Corona virüs tehlikesinin Acıgölümüzü en az şekilde etkilemesi adına çalışmalarımız devam edecektir.”

Öncelikle gerekli görülen tüm noktalarda dezenfekte işleminin gerçekleştirilmesine yönelik ekiplere talimatlarını ileten Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, “Tüm dünyada etkisini gösteren korona virüsünden hemşerilerimizin etkilenmemesi için Acıgöl Belediyesi toplu taşıma araçlarında, okul servislerinde, okullarda, kamu kurumlarında ve vatandaşlarımızın yoğun kullandığı alanlarda dezenfekte seferberliği başlatmıştır. Tamamen zararsız bir ürünün kullanıldığı dezenfekte çalışmaları toplu taşıma araçlarında ve okullarda da hızlı bir şekilde uygulanacak. Hemşerilerilerimizin bu virüse karşı bilinçlenmesini ve genel hijyen kurallarına özen göstermesini önemle istirham ediyorum” açıklamalarında bulundu.