15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Acıgöl ilçesinde törenlerle kutlandı. Kutlamalar Acıgöl Hükümet Konağı önünde vatandaşlarımızın katılımıyla yapıldı. Törende Acıgöl Nelediye başkanı Ercan Ertaş günün anlam ve önemi ile ilgili bir konuşma yaptı. Kutlamalarda vatandaşlarımıza çeşitli ikramlarda bulunuldu.

İlk olarak Acıgöl Kaymakamı Doğukan Koyuncu ve Belediye Başkanı ercan Ertaş, 15 Temmuz Demokrasi Ve Birlik Gününün 4. Yıl dönümünde ilçemizde bulunan şehitlerimizin kabirlerini ilçe protokolü ile birlikte ziyaret ederek bir kez daha saygı ve minnetle yad ettiler.
Ziyaretlere şehit yakınlarımızla beraber Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, İlçe Jandarma Komutanı Ercüment Uyan,İlçe Emniyet Amiri Mustafa Tan,İlçemiz Müftüsü,İl genel meclis üyesi Metin Vural ve diğer vatandaşlarımız eşlik etti.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Acıgöl 15 Temmuz Diriliş Meydanında sergilenen 15 Temmuz Destanı temalı fotoğraf ve resim sergisini İlçe Kaymakamı Doğukan Koyuncu, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş ve ilçe protokolü ile birlikte ziyaret etti.

Günün sonunda 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü etkinlikleri kapsamında sabah ezanına kadar sürecek demokrasi nöbeti başladı.

Sayın Kaymakamımız Doğukan Koyuncu ile beraber Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş,Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi,Adalat ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Ramazan Gül,ilçemiz kurum amirleri,il genel meclis üyelerimiz Metin Vural ve Mehmet Fatih Tekeç, muhtarlarımız ve Acıgöllü hemşehrilerimizin katılımı ile demokrasi nöbetini coşkulu bir şekilde gerçekleştiriliyor.