Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalınan motosiklet haberimiz sonrası Nevşehir'de bulundu.

Dün akşam saat: 17.00 ila 18.00 sıralarında Acıgöl merkez Yukarı Mahallede çalınan motorsiklet polisin sıkı takibi sonucu Nevşehir köprü başı mevkinde iki genç tarafından götürülmeye çalışıldığı sırada polise yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, Acıgöl merkez Yukarı Mahallesinde Muhammet Mustafa Özhan’a ait motosiklet, akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişi yada kişilerce çalınmış, motorsiklet sahibi durumu polise bildirmiş ve FİB Haber'den de yardım istemişti...

Nevşehir polisinden hırsızlara ve hırsızlığa geçit yok

Daha yeni satın aldığı motosikletinin bulunduğunu öğrenen Muhammet Mustafa Özhan büyük sevinç yaşadı. Özhan, çalınan motosikletini daha 24 saat geçmeden bu kadar kısa sürede bulan polislere ve ilgisi içinde FİB Haber merkezine teşekkür etti. 

FİB Haber Merkezi olarak, huzur ve güvenliğimizin teminatı Nevşehir Emniyet teşkilatı ile fedakarca çalışan tüm Polislerimize teşekkür ediyor çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.

Eee ne diyelim Allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirip sonra buldururmuş. Muhammet kardeşimiz erdi muradına (motorsikletine) darısı tüm mağdurların başına... 

Örnek Arşiv Foto