Acıgöl’de minik öğrenciler "Yolun İyilik Olsun" kampanyasına harçlıklarıyla katkı sağladı.

Acıgöl İlçe Müftülüğüne bağlı Nene Hatun Kur'an kursu 4-6 Yaş Grubu sınıfında eğitim gören minik öğrenciler, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile başlatılan "Yolun İyilik Olsun" kampanyasına harçlıklarıyla katkı sağladı.

İdlib'deki savaşta zarar gören açlık ve yokluk içindeki din kardeşlerimize yardım etmek amacıyla Nene Hatun Kur'an kursu 4-6 Yaş Grubu sınıfında eğitim gören minik öğrencilerin katkılarıyla toplanan 460.00 TL. Türkiye Diyanet Vakfı Acıgöl Şubesine makbuz karşılığı teslim edildi.

Nene Hatun 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu Öğreticisi Fatma Özgümüş, "Komşusu açken tok yatan bizden değildir” hadis-i şerifini hatırlatarak sosyal yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla toplumsal farkındalık ve duyarlılık oluşturmak ve büyüklere örnek olma açısından minik öğrencileri ile bu kampanyaya destek verdiklerini söyledi.

Kampanyaya ilginin yoğun olduğunu ifade eden Türkiye Diyanet Vakfı Acıgöl Şube Başkanı ve İlçe Müftüsü Tahsin Mutlu, sosyal yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla toplumsal farkındalık ve duyarlılık oluşturmak ve büyüklere örnek olma açısından minik öğrencilerin İdlib'deki muhtaç din kardeşlerimize yardım eli uzatmalarının çok anlamlı olduğunu ifade etti.

İlçe Müftüsü Tahsin Mutlu, toplanan paraların Türkiye Diyanet Vakfı Acıgöl Şubesi tarafından düzenlenen makbuzlarını teslim ederek önderlik yapan hocalarına ve minik öğrencilere bu örnek davranışlarından dolayı teşekkür etti.