Nevşehir’in Acıgöl ilçesine doğalgaz müjdesi geldi. Acıgöllü vatandaşlar bu kış doğalgaz yakacak.

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, hemşehrilerine doğalgaz müjdesi verdi.

Daha önce sözünü aldığı doğalgaz yatırımının kış gelmeden ilçeye geleceğini belirten Başkan Ertaş, “Her seçimde AK Partimize rekor bir oy ile destek veren hemşehrilerimiz bu kış doğalgazına kavuşacak. Tüm halkımıza ve ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

AK Parti iktidarında yatırımların hızla sürdüğünü aktaran Ertaş, “Daha önce sözünü aldığımız doğalgaz bu yıl kış gelmeden ilçemize gelmiş olacak. Çalışmalar başladı. Emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile Enerya Kapadokyagaz Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın’a teşekkür ediyorum. Her şeyin en güzeline layık olan Acıgöllü hemşehrilerim bu yıl doğalgaz konforuna kavuşmuş olacak. İlçe olarak çok mutluyuz.” diye konuştu.

Acıgöl’ün makus talihini yıktığını aktaran Başkan Ertaş, “Acıgöl artık eski Acıgöl değil. AK Parti iktidarımızla çok gelişti. Organize Sanayi Bölgesi gücümüze güç kattı. Acıgöl Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile ilçemiz üniversiteyle tanışmış oldu. Daha sayamadığımız birçok yatırım ilçemizin gelişmesinde önemli bir rol oynadı. Doğalgazın da gelmesiyle ilimiz çok daha güzel ve yaşanılabilir bir ilçe haline gelecek. Hükümetimizle daha çok yatırımı ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Ertaş, ilçeye yapılan yatırımlarla birlikte turizm konusunda da önemli çalışmalar yapıldığını kaydederek, Acıgöl’ün turizmden de hak ettiği payı alması için çalışmaların sürdüğünü söyledi.