AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında engellileri evlerinde ziyaret etti.

Her fırsatta yaşlı, hasta ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etmeye özen gösteren Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği ve özel insanları evlerinde ziyaret etti. 

DEVLETİMİZİN İMKANLARI MİLLETİMİZİN EMRİNDE

Milletvekili Açıkgöz ; "AK Kadrolarımızla bugünkü gönül seferberliğimize; Gökhan Doğru, Durmuş Yüncü, Ebru Aktaş, Ayşegül Oğur, Perihan Durgut kardeşlerimizle devam ediyoruz. Çalmadık kapı, fethedilmedik gönül kalmayana dek hep birlikte çalışmaya devam." dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle, Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği (NEYDER) Merkez Başkanlığını ziyaret eden Milletvekili Açıkgöz, Dernek Başkanı Mehmet Karadaş ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti.

“ÖZEL KARDEŞLERİMİZİN HER SORUNUNU KENDİ SORUNUMUZ OLARAK GÖRÜYORUZ”

“Dünya Engelliler Günü’nde hepimizin birer engelli adayı olduğu gerçeğini unutmadan hareket etmemiz gerekiyor diyen Milletvekili Açıkgöz; "Gönül buluşmalarımıza, özel insanlarımızahane ziyaretlerimize devam ediyoruz. Aziz milletimizin “Allah razı olsun” duasına nail olabilme çabasındayız. Çok şükür ki Allah’ın izni ve Cumhurbaşkanımızın sayesinde, milletimizin karşısında alnımız AK!  Özel kardeşlerimizin gününü kutluyor, fedakâr aileleriyle birlikte selamlarımı ve sevgilerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.