Türkiye'nin patates ambarı olarak görülen Nevşehir'de Derinkuyu ilçesinden sonra bugünde Ürgüp ilçesine bağlı Şahinefendi, Taşkınpaşa ve Mazı köylerinde devam eden sevkiyatlar, bugün diğer farklı ilçe, belde ve köylerdeki depolarda da sürdü.

TMO'nun patates alımı Nevşehirli çiftçilerin yüzünü güldürdü

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ürgüp ilçesine bağlı köylerde TMO tarafından alımı yapılan patates çiftçilerini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın patates alınması yönündeki talimatı sonrasında TMO patates alımları Ürgüp ilçesine bağlı Taşkınpaşa, Şahinefendi ve Mazı Köylerinde başladı. Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve beraberindeki heyet, patates alımlarına başlanılan Ürgüp köylerini ziyaret ederek çiftçilere hayırlı olsun temennilerini iletti.

Ürgüp ziyareti kapsamında TMO tarafından alımı yapılan patatesleri yerinde inceleyen Milletvekili Açıkgöz patates üreticisi çiftçilerin Ramazan ayını tebrik edip onlarla sohbet etti.

Milletvekili Açıkgöz, Ürgüp ziyaretimize;

✅#Şahinefendi, 

✅#Taşkınpaşa,

✅#Mazı köylerimizle devam ederken; çiftçilerimize Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettik. Üreten çiftçimizin her daim yanındayız. 

Köylerimizde patates alımları tüm hızıyla devam ediyor. Tekrar hayırlı olsun." dedi. #SevdamızNevşehir