Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti İl Başkanı Rauf Yanar, MHP İl Başkanı İlhan Kaya Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın telekonferans yöntemiyle katıldığı 113 kilometrelik otoyol ve 39 kilometrelik bağlantı yollarından oluşan Ankara-Niğde akıllı otoyolu 2. kesimi ve yolun tamamı açılış törenine katıldılar.

Açılışa katılamayan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Ankara-Niğde Otoyolu'nun tüm kesimleri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleri ile açılıyor. Turizmin başkenti Nevşehir’imizin kalkınmasına,sanayisinin gelişimine de katkı sağlayacak akıllı yolumuz hayırlı olsun." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de yayımladığı mesajda; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla birinci ve üçüncü kesimleri 4 Eylül'de açılan Ankara-Niğde Otoyolu'nun, 113 kilometrelik otoyol ve 39 kilometrelik bağlantı yollarından oluşan ikinci kesimi de bugün devreye alınarak, projenin tamamı hizmet vermeye başlayacaktır. 

2021 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'nin TBMM Genel Kurul görüşmeleri sebebiyle, katılamadığım açılışımızın Nevşehir’imize hayırlı olmasını diliyorum. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’na ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.