Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz'ü Meclisteki Makamında kabul etti.

AK Parti Milletvekili Açıkgöz kabulde, Nevşehir tarafından hizmete sunulan yatırımlar ve hayata geçirilecek projeler hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bilgilendirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nevşehir'e selam gönderdi...

AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz kabulde, Nevşehirli hemşehrilerinin selamlarını iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'da, Açıkgöz aracılığı ile tüm  Nevşehirlilere özel olarak selamlarını gönderdi.

Ziyaret ve kabul sonrası sosyal medya hesabından açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, “Ben taarruzdayım. Benim kitabımda geri adım atmak yok.” söylemine atıfta bulunarak; "Sayın Cumhurbaşkanım; taarruzunuzda yalnız değilsiniz, Nevşehir olarak ölümüne yanınızdayız…" ifadelerinde bulundu.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş ile Nevşehirli iş insanları Ulutaş Dirlik ve Durmuş Yüksel’in de Milletvekili Açıkgöz'e eşlik ettiği kabulde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, günün anısına 'Daha Adil Bir Dünya Mümkün' kitabını imzalayarak hediye etti.