Uzun süredir hazırlıkları yapılan ve Nevşehir Ülkü Ocakları koordinesinde sürdürülen Ülküde Birlik konseri Damat İbrahimpaşa Spor salonunda gerçekleşti. Program kapsamında Grup Turan, Ozan Manas ve Ahmet Şafak geceye damga vurdu. Sanatçılar seslendirdiği şarkılar ile salonu tıklık tıklım dolduran davetlileri eğlendirdi.

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Ülküde Birlik” Gecesinde Genel Merkez Sanatçısı Ahmet Şafak konseri ülkücüler ve protokol üyelerinin katılımıyla Damat İbrahimpaşa Kapalı Spor Salonunda coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

Ahmet Şafak Konseri dinleyenleri büyüledi...

Ahmet Şafak ‘ Yalnız Kurt, Memleket Meselesi, Sarıkamış, Gesi Bağları, Deli Gönül’ gibi şarkılarını gençlerin "Askere uzanan eller kırılsın", "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Kahrolsun emperyalizm" sloganları ve tekbirler arasında seslendirdi.  

Küçük hayranlarıyla da fotoğraf çekinmeyi ihmal etmeyen Sanatçı Şafak, Nevşehir'in kendisinde özel bir yeri olduğunu belirterek, “Nevşehir benim için çok değerli bir şehir. Nevşehirli  büyük devlet adamı Sadrazam Damat İbrahim Paşa’nın şehrine gelmekten onur duyuyorum” dedi.

Düzenlenen konsere MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, MHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi, Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, İlçe Başkanları ve Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Nevşehir İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez, Başkan yardımcısı Mustafa Tanrıkulu, Yönetim Kurulu Üyesi Gazi Muammer Işır, Mersin Ocak Başkanı Murat Sezer, Aksaray Ocak Başkanı Muhsin Aslan,  Niğde Ocak Başkanı Yusuf Gencer, Ülkü Ocakları Kayseri önceki dönem Başkanı Serdar Turan, İlçe Ocak Başkanı ve çok sayıda davetli katıldı.

Ahmet Şafak söylediği şarkılar ve okuduğu şiirlerle kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz anlar yaşattı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden etkinlikte, sanatçı sevenleri tarafından ayakta alkışlandı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, "Nevşehir'de Milliyetçi Ülkücü camia yüreğin de iman, dileğinde turan olduğunu gösterdi" dedi.

"Ülkü Ocaklı olmanın öneminden bahseden Başkan Ali Türker, “Bizler bu kutlu davaya gönül verdi, satmadık, satanlardan olmadık. Hiçbir zaman iyiye kötü, kötüye de iyi demedik. Duruşumuz dik, sözümüz senet olmuştur. Allah’ın izni ile Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de Ülkü Ocaklarının lambası hep açık kalacaktır. Dava arkadaşlarım ile omuz omuza bu sancağı taşıyacağız.” dedi. Ülkücü şehitlerin isimlerini sayarak yoklama alan başkan, “burada” diye inleyen salonda geçtiğimiz günlerde hakka yürüyen Ali Eraslan’ı da unutmadı.

BAŞKAN KAYA AŞI ÇAĞRISI YAPTI

Başkan Ali Türker’in tüyleri diken diken eden konuşmalarının ardından Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, bu tür konserlerin öneminden bahsederek organize eden Ocak başkanı ve yönetimine şükranlarını sundu. Pandemiden etkilenmeme adına aşı uyarısı yapan Başkan Kaya, salonda ki katılımcılara “Nevşehir’de tehlike her geçen büyümektedir. Lütfen aşılarımızı olalım” dedi.

“ÜLKÜCÜLERDEN GURUR DUYUYORUZ”

“Türk Dünya’nın Bilge lideri, Lider Türkiye’nin mimarı, Saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin her birinize ayrı ayrı selamlarını getirdim” diyerek konuşmalarına başlayan Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, “Nevşehir Ülkü Ocaklarının hazırlamış olduğu bu konserde sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu ve heyecanlıyım. Başka Ali Türker beyefendi ve emeği geçenleri kutluyorum.

Ülkü Ocakları hepimizin yetiştiği irfan mektebi, iffet ve irade menkıbesidir. Aynı Zamanda Ülkü Ocakları, şehitlerin emaneti, gazilerin göz nuru, vatan ve millet sevgisinin onuru ve günümüzün 57. Alayıdır. Gençlerimiz yetiştiği bu ilim ve irfan yuvasından gurur duyuyoruz.” dedi.

TABLOYU BAŞKAN KAYA ALDI

Konuşmaların ardından da Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş’in tablosu açık artırma usulü ile satışa sunuldu. Tabloyu 10 bin TL ödeyerek  Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya aldı.

ÇEKİLİŞ RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU

Konser öncesi salon girişinde üzerinde numaralar yazan çikolatalar 20 TL karşılığında satışa sunuldu ve program ortasında dev çekiliş gerçekleşti. Balon turu, Sürücü belgesi, At turu, Akşam yemeği, kahvaltı, akaryakıt ve hediye çeklerinin bulunduğu çekiliş ilgi gördü. 70’ yakın hediye bu çekiliş sonucu sahiplerini buldu.

Program Ahmet Şafak’ın söylediği birbirinden güzel şarkılarla sona erdi.