AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Mehmet Savran, ve beraberindeki parti teşkilatı bayram arefesinde ilk ziyaretlerini, şehit ve gazi ailelerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Kemikkıran: "Hükümetimiz tüm şehit ailelerinin ve gazilerin her daim yanında"

Şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanlarında olduklarını belirten AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Mübarek Ramazan bayramı vesilesiyle Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, İl Genel Meclis Başkanımız, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve 3 kademe yönetim kurulu üyelerimizin katılımlarıyla Şehit aileleri ve gazileri ziyaret ederek Ramazan bayramlarını tebrik ettiklerini ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran yaptığı açıklamada şunları ifade etti: 

Öncelikle bugüne kadar bayrak için, vatan için, millet için, devlet için velhasıl dini için şehadete yürümüş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ahirete irtihal eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Hayatta olan kahraman gazilerimize de sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyoruz.

"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır." Vatanı ve milleti uğruna fedakarlıkların en büyüğünü yapan aziz şehitlerimizin aileleri, milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Memleketimizin her karış toprağının bedelini canlarıyla ödeyen ve bu toprakları bizlere vatan yapan Aziz şehitlerimizin hakkını ne yaparsak yapalım ödeyemeyiz. 

AK Parti ailesi olarak Ramazan Bayramı dolayısıyla vatan uğruna canlarını feda eden Aziz şehitlerimizin ailelerini ve gazilerimizi ziyaret ettik. Bu vesile ile şehitlerimizi bir kez daha şükran ve minnet duygularıyla anıyor, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin Mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularımızla kutluyoruz.

İl Başkanı Kemikkıran şehit yakınları ve gaziler için ne yapsalar yetersiz olacağını vurgulayarak, şu değerlendirmelerde bulundu:

"İnşallah birlik beraberlik içinde huzurla ülkemizi çok daha güzel yerlere getirmek için şehitlerimizden bize emanet olan bu ruhu her daim canlı tutmak için, vatanımız, bayrağımız, ezanımız için sizlerden alacağımız destekle var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Allah hiçbir anamızın yüreğine evlat acısı koymasın. Bunun için ülkemize, topraklarımıza, birbirimize sahip çıkmaya devam edelim." ifadelerinde bulundu.