AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, il başkan yardımcıları ve teşkilat mensupları ile birlikte, Iftar öncesi esnaflarla bir araya geldiler.

Teşkilat mensuplarıyla birlikte esnaf ziyaretlerinde de bulunan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, ziyaret ettikleri işyerlerinde esnafların ve vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

İl Başkanı Kemikkıran, “Nevşehir’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın hayırlı, huzurlu, sağlıklı bir Ramazan geçirmesini temenni ediyorum. Hep birlikte sağlık, mutluluk içinde Ramazan Bayramı’na kavuşabilmeyi Rabbimden niyaz ediyorum.” dedi.

Mübarek Ramazan ayına ulaşmanın sevincinin yanı sıra koronavirüs salgını nedeniyle buruk bir şekilde karşılamanın hüznünü yaşadıklarını ifade eden Kemikkıran: “Maalesef bu Ramazan’da iftar ve sahur sofralarında buluşamayacak, teravih namazlarında birlikte saf tutamayacak olmanın hüznünü yaşıyoruz. Allah’ın izni, sağduyu sahibi Milletimizin azmi ve gayreti ile bu badireyi de inşallah en kısa sürede geride bırakacağımıza inanıyorum.” diye konuştu.

Öğrenci servis ve dolmuş şoförlerine ziyaret...

AK Parti İl Başkanı İl Başkanı Kemikkıran; "İftar öncesi esnaflarımızla buluşup hasbihal etmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda İl Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Merkez İlçe Başkanımız Ferit Yiğitarslan ile birlikte pandemi döneminde tüm zorlukları üstlenen ve emeklerini esirgemeyen değerli öğrenci servis ve dolmuş şoförlerimizi ziyaret ettik. Sosyal mesafe ve tedbirlere devam #Nevşehir... #Birlikte Başaracağız" dedi.
 

AK Parti İl Başkanı Kemikkıran’nın yaptığı bu ziyaretler vatandaşlar tarafından takdir toplarken kendisine ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip duydukları memnuniyeti ifade ettiler.