Konya İl Koordinatörü AK Parti Nevşehir Millletvekili Mustafa Açıkgöz, Konya ziyareti kapsamında AK Parti Çumra ve Cihanbeyli İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Parti İlçe Binasında, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları ve partililerle ile bir araya gelen Açıkgöz, teşkilat mensupları ile görüşerek istişarelerde bulundu.

Açıkgöz, Cihanbeyli'de...

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Konya İl Koordinatörü Mustafa Açıkgöz, ilk olarak AK PARTİ Cihanbeyli İlçe Başkanlığı ve yönetim kurulunu ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ardından Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale'yi ziyaret ederek, çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

Açıkgöz, Çumra’da...

Cihanbeyli ilçesinden sonra Çumra'ya geçen  İl Koordinatörü Mustafa Açıkgöz, "AK PARTİ Çumra İlçe Başkanımızı ve Çumra Belediye Başkanımızı ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledik." dedi.

Milletvekili Açıkgöz ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamasında; "Teşkilat mensubu arkadaşlarımızın azimli, özverili ve gayretli çalışmalarından son derece memnun kaldım. Aynı zamanda Konyalı hemşerilerimizin misafirperverliğinden dolayı da kendilerine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Açıkgöz , “Milletimizle beraber yol yürüyeceğiz”

Konya İl Koordinatörü AK Parti Nevşehir Millletvekili Mustafa Açıkgöz; “Biz, 11 milyonu aşan üye sayısıyla Türkiye’nin en büyük ailesiyiz. Görevimiz, unvanımız farklı olsa da hepimiz aynı davanın mensupları, aynı gönül harekatının neferleriyiz. Bu harekette belediye başkanının yükü ne kadar ağırsa, belediye meclis üyesinin de yükü ağırdır.

Bu harekette ilçe başkanı görevi ne kadar önemliyse sandık müşahidinin, mahalle temsilcisinin de görevi o kadar önemlidir.

Biz siyasete milletimizle birlikte başladık, milletimizle birlikte bugünlere geldik, inşallah hedeflerimize de yine milletimizle birlikte ulaşacağız. AK Parti’nin istikametini millet belirlemiştir, bundan sonra da yine milletimizle beraber yol yürüyeceğiz.

Önümüzde önemli bir seçim var. Teşkilatlarımız şu üç şeyi unutmayacak. Birincisi mütevazı olacağız. İkincisi çok çalışacağız. 2023’e kadar kapı kapı, gece gündüz demeden çok çalışacağız. Üçüncüsü yaptığımız hizmetleri herkese anlatacağız. 20 yıllık iktidarımızda çok büyük hizmetler yapıldı. Bunları anlatacağız.

Cumhurbaşkanımızın arkasında dağ gibi durarak inanarak, güvenerek, çalışarak tüm seçimleri alacağız.

Bizim güçlü bir liderimiz var. 2023 hedefleriyle, 2053 vizyonuyla, 2071 idealerinde olan güçlü bir Türkiye’miz var. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu aziz millete hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.