Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında hizmet verecek olan Anka Restaurant Düğün Ve Toplantı Salonu’nun açılışı, düzenlenen muhteşem törenle gerçekleştirildi.

Açılışa katılan Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş burada yaptığı konuşmasında; "Kapadokya'nın Merkezi Ortahisar'da bu türlü kurumsal işletmelerin açılması bizleri mutlu etmektedir. Bu türlü işletmelerimiz hem Ortahisar'ımız, hem Nevşehir'imiz hemde Kapadokyamız'ın dışa açılan gülen yüzüdür. İşletme sahiplerini bu işletmeyi açmalarından dolayı kutluyorum. Güzel mekân oluşturmuşlar. Güzel olduğu kadarda damaklarımızı da güzel yemekleri tatlandıracaklar. Kasabamıza değer katan ANKA RESTAURANT işletmemize bol kazançlar hayırlı işler diliyorum" dedi.

Ortahisar Bahçelievler mahallesi cami imamı Hasan hocanın yaptığı dua ile açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından törene katılan davetlilere yemek ikram edildi. Yemeğin ardından TRT sanatçıları açılış törenine katılan davetlilere unutulmaz bir müzik ziyafeti verdi.

İşletme sahipleri Mustafa Özüdoğru, Fatma Özüdoğru, Yasemin Özüdoğru Kartal, Özgür Özüdoğru, Onur Özüdoğru ile Anka Restaurant Genel Müdürü Murat Kurt açılışa katılan davetlilerle gece boyunca ayrı ayrı ilgilendiler. 

İşletme sahipleri adına Mustafa Özüdoğru, Anka Restaurant Düğün Ve Toplantı Salonu ile hem Ortahisarlılara hemde tüm Nevşehirlilere en kaliteli ve en iyi hizmeti verme gayreti içerisinde olacaklarını ifade ederek, açılışa katılımlarından dolayı başta Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş olmak üzere tüm davetililere teşekkürlerini iletti.

Anka Restaurant Düğün Ve Toplantı Salonu açılış törenine; Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Dünya Erdemli Sanayici ve İşadamları Derneği (DERSİAD) Nevşehir Şube Başkanı Av. Mehmet Yücel, Türkiye İş Bankası Nevşehir Şube Müdürü, Nevşehir Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, Özlüce Köyü Muhtarı Hasan Gözderesi, Ata Bilgisayar İşletme Sahibi Umut Araz ile STK Temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Düğün - Nişan - Sünnet -Toplantı ve Toplu organizasyonlarınızda hizmetinizdeyiz.

Anka Restaurant Düğün Ve Toplantı Salonu

Tarih: 30 Kasım 2019 Cumartesi

Yer: Atatürk Caddesi. No: 14 Ortahisar - Ürgüp / NEVŞEHİR

Tel: 0 384 - 343 36 66-7

Anka Restaurant olarak açık büfemizle sizlerleyiz...

Hizmetlerimiz:

Kahvaltı çeşitleri
Açık büfe
Çömlek kebabı
Testi kebabı
Kiremitte balık
Pide çeşitleri