Ankara da faaliyetlerine devam eden Genç Nevşehirliler Derneği, Ramazan ayının dördüncü iftar programında Nevşehirli Hukuk ve Siyasal Üniversite öğrencileri ile iftar programında buluştu.

Ankara Hakimevi’nde gerçekleştirilen programa Yargıtay üyesi Salim Çevik, Yargıtay üyesi Beytullah Metin, İş İnsanı Salim Çevik, İş İnsanı Nuri Korucu ve Hakan Korucu, Ankara Cumhuriyet Savcısı Alp Giray Yapar, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 16. Hukuk Dairesi Başkanı Hüseyin Erol, Enerji Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Osman Ogün Yüksel, İş İnsanı Emel Büken, Burhan Üstün Anayasa Mah. Üyesi Uyuşmazlık . Mah. Eski Başkanı, Hale Metin Hakim, Gökhan Uslu Cumhuriyet Savcısı, Şengül Özcan Hakim Adayı, Hatice Kazan Hakim Adayı, Hakim Kasımcan Sarıkaya, Ramazan Bozkurt Hakim Adayı, Atakan Kınacı Hakim, Cumhuriyet Savcısı Ulaş Kavak , Aslıhan Yıldız Hakim, Yaşar Ürün Cumhuriyet Savcısı, Hakim Dr.Özgül Özkan Ürün, Erdal Akdağ Cumhuriyet Savcısı, Ethem Gündüz Cumhuriyet Savcısı, Hakim Fatma Yılmaz , Ayşe Nur Köşek Hakim, Ferhat Yıldırım Cumhuriyet Savcısı, Prof. Dr. Hasan İşgüzar (Yozgat Bozok Ünv. Huk. Fak. Dekanı), Prof. Dr. Kudret Güven ( Başkent Üni. Huk. Fak.), Doç.Dr. Orhan Altay (Şehir hastanesi Beyin Cerrahı ), Doç .Dr Kürşat Öztürk (Hacı Bayramı Veli Ün. Huk. Fak),

Doç. Dr. Neslihan Öztürk (Hacı Bayramı Veli Ün. Huk. Fak), Y. Doç. Dr. Mustafa Şahin (Hacı Bayramı Veli Ün. Huk. Fak), Y. Doç. Dr. Olcay Kayacan (Ankara Ün. Hukuk Fak), Polis Akademisi Dr. Öğretim Üyesi İbrahim İrdem,

Harun Ceylan C.Savcısı, Burak Güneş Hakim adayı, Özlem sağlam Hakim Adayı, Salih Kılıçdağı Cumhuriyet Savcısı, Afet Gülen KılıçdağıCumhuriyet Savcısı, Çınar Yıldırım Korkmaz Hakim, Emniyet müdürü Polis Özel Harekat Şaban Bayar, Genç Nevşehirliler Genel Sekreteri Av. Ayşe Başak, Büşra Özcan Hakim Aday Adayı , Genç Nevşehirliler yönetim kurulu üyeleri ve çok değerli Nevşehirli Üniversiteli öğrencilerimiz katıldı.

Genç Nevşehirliler Derneği başkanı Ziya Ağca konuşmasında şunları dile getirdi.

“ Yargıtay üyesi Salim Çevik ve Adalet Bakanlığı Yüksek Müşaviri Birol Terlemez'in yıllardır organize ettiği bu anlamlı buluşmaya üçüncü defa katılmaktan dolayı çok mutluyum. Bu buluşmaya hukuk ve kamu-siyaset alanında okuyan Nevşehirli üniversite öğrencileri ile daha anlamlı bir memleket dayanışması gerçekleştiğini düşünüyorum.

Ankara’da Üniversite okuyan Nevşehirli öğrencilerimize burs desteği konusundaki hassasiyetleri için değerli iş insanlarımıza ve bürokratlarımıza teşekkür ediyorum.

Bu vesileyle siz değerli hemşehrilerimizi saygıyla selamlıyorum. “

Program esnasında herkes kendisini tek tek tanıtarak söz aldı. En son olarak toplu aile fotoğrafı çekimi yaptılar.