Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca ve beraberindeki dernek yönetimi Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok'ı makamında ziyaret etti.

Nevşehir İl ziyaretlerini gerçekleştiren Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca faaliyetleri anlatmak için bu kezde ilçeler de görüşmelerine hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok'ı ziyaret eden Dernek Başkanı Ağca ve yönetimi; Başkan Altıok ile hem tanışma hemde geçmiş olsun dileklerini iletme fırsatı yakaladılar.

Dernek faaliyetleri hakkında bilgiler veren Başkan Ağca, genel manada Hacı Bektaş Veli Hazretlerininde söylediği gibi ' İri olalım, diri olalım, bir olalım! ' felsefesine uygun şekilde yaşamayı önemsediğini söyledi. Tek derdimiz şehrimiz ve hemşehrilerimiz. Bu manada amacımız Ankara'da yaşayan hemşehrilerimizin birlik ve beraberliğine katkıda bulunmak" şeklinde konuştu.

Hacıbektaş Belediye Başkanı Altıok ise Ankara'da faaliyet gösteren hemşehrilerimizin çabalarının çok kıymetli olduğunu ve bu manada elinden geleni yapacağını dile getirdi. 

Dernek başkanı Ağca, derneğin üç yıldaki mücadelesini ve yapılacak projeleri dile getirdi. Ayrıca Altıok'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz" dedi. 

Genç Nevşehirliler Derneği Heyeti daha sonra önce Hacıbektaş Kadıncık Ana Kadın Kooperatifini ardındanda Hacı Bektaş Veli Müzesini ziyaret ederek Müze müdürü Feridun Türkmen ile görüştüler. 

#Hacıbektaş
#gencnevsehirliler