Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Kozaklı İlçesinde Yeni Yapılacak Hizmet Binası Arsasında İncelemelerde Bulundu.

Kozaklı İlçesi Emek Mahallesi Kayseri Caddesi 80 Evler Mevkiinde 1058 ada 3 nolu parselde bulunan yüzölçümü 5560 metre² olan taşınmaz arsa 12.04.2021 tarih ve 750125 tahsis no ile;

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in  tensipleri ile, Kozaklı Kaymakamı Metehan TOY ve Kozaklı Belediye Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu’nun  destek ve katkıları ile Yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası yapılması amacı ile 12.04.2021 tarihinde tahsis edilmiştir.

Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, tahsis edilen arsada yapmış olduğu incelemelerde; "Başta Sayın Valimiz, Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanı’na destek ve katkılarından dolayı teşekkür ederek", yapılacak hizmet binasının günümüz şartlarına ve personelimizin ihtiyaçlarına uygun olacağını, yapılacak hizmet binasının en kısa sürede yapılması için Emniyet Genel Müdürlüğümüzle gerekli koordinenin kurularak başlanacağını belirtti.

Yapılacak olan Hizmet Binasında Katkı ve Emekleri geçen Sayın Valimiz, Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanı’na teşekkürlerimizi arz ederiz.Kozaklı İlçemize Hayırlı Olsun.

#GüvenliŞehirNevşehir #MehmetArtunay