Kapadokya'da güzelliğine ve bakımına öne verenler için yeni adres olma hedefiyle yola çıkan ‘Aura Güzellik Merkezi’, Ürgüp'te kapılarını görkemli bir törenle açtı.

Lazer epilasyondan cilt bakımına, Rasping Bölgesel incelme'den Selülit'e kadar güzellik ve bakım denince akla gelen pek çok alanda deneyimli kadrosu, son teknolojik cihazları ve kaliteli ürünlerle hizmet verecek olan güzellik merkezinin açılışına ilgi oldukça yoğundu.

Göz kamaştırıcı atmosferi, renkli ve şık dekorasyonuyla Ürgüp'te Kapadokya'nın yeni yüzü olan Aura Güzellik Merkezi’nin açılış kurdelasını Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Ürgüp Esnaf odasından Ahmet Özmutlu, misafirlerle birlikte kestiler.

Güzellik, bakım, estetik...

Merkezde zayıflama, incelme ve ciltle ilgili tüm sorunlara en son teknolojiyle medikal çözümler sunuluyor. Uzman kadrosuyla çağdaş uygulamalarla hizmet vermeyi ilke edinen genç işletmeciler Aysel Okatan - Gülşah Samur Taşkıran için, kadınları güzelleştiren uygulamaların yanı sıra, hijyen birinci planda yer alıyor.

Açılış kokteylinde konuklar, Aura Güzellik Merkezi’nin Ürgüp'e yeni bir renk getirdiğini ve güzelliğin merkezi olacağını dile getirdiler.

İşletme sahipleri Aysel Okatan - Gülşah Samur Taşkıran da, kokteyl boyunca konuklarla yakından ilgilenerek, davetlilerden tam not aldılar.

Güzelliğiniz için zayıflama, incelme ve cilt bakımı ile ilgili tüm sorunlara en son teknolojiyle medikal çözümler sunan Aura Güzellik Merkezi'nde DİPOMED MEDİKAL firmasına ait cihazlar kullanarak; 

  • Rasping Bölgesel incelme
  • Dipotens Sıkılaşma ve toparlama
  • Lazer epilasyon 
  • Selülit
  • Çatlak onarım 
  • Kalıcı makyaj 
  • Dipowhite bölgesel beyazlatma 
  • G5 masaj 
  • Cilt bakımı 
  • Lenf drenaj ödem atıcı 
  • Kirpik lifting

hizmetleri verilecek.

Açılıştan sonrası işletme sahipleri Aysel Okatan - Gülşah Samur Taşkıran tarafından Güzellik Merkezinde yapılacak çalışmalar konusunda misafirlere bilgi verilirken, cihazların tanıtımları yapıldı.

Aura Güzellik Merkezi açılışa katılan ziyaretçi ve bayanlardan da tam not aldı.

Öte yandan açılış törenine katılan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; "Aura Güzellik Merkezi’nin açılışını misafirlerin katılımıyla dualar eşliğinde gerçekleştirdik. Ürgüp’ümüze kazandırılan bu yeni işletmenin hayırlı olmasını diliyor, işletme sahiplerine bol ve bereketli kazançlar temenni ediyorum." dedi.

Açılış töreni kokteylin ardından sona erdi.

Ürgüp'de hizmete giren Aura Güzellik Merkezi'nin sunduğu özel zayıflama uygulaması ile fit bir vücuda kavuşmaya hazır mısınız?

Rasping Bölgesel incelme ve selülit masajı uygulamaları Aura Güzellik Merkezi'nde sizleri bekliyor.

Sakın kaçırmayın!

Aura Güzellik Güzellik Merkezi görkemli bir açılış ile danışanlarını bekliyor.

"Bir güzellik yap kendine..."

Ürgüp'te hizmete giren ve Aysel Okatan - Gülşah Samur Taşkıran'ın işletmeciliklerini yaptıkları Aura Güzellik Merkezi’nin ziyaretçi akınına uğraması bekleniyor.

Aura Güzellik Merkezi

Adres: Kavaklıönü mahallesi Atatürk bulvarı no.71/Z3 Ürgüp Nevşehir

GSM: 0 384 341 5 341 

İnstagram: aura_guzellikmerkezi