Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider başkanlığında, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, ilimiz protokol üyeleri, DSİ Genel Müdürü, DSİ bürokratları, İlçe ve Belde Belediye başkanlarının katılımıyla DSİ tarafından, şehrimizde yapılan ve devam eden yatırımlara dair istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider başkanlığında, düzenlenen '’Koordinasyon Toplantısına; Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi Devlet Su İşleri Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, DSİ 12. Bölge Müdürü Okan Bal ,AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İlçe Kaymakamları, İlçe belde Belediye Başkanları ve ilgili yetkililer katıldı.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’in kısa açılış konuşmasının ardından söz konusu toplantıda ‘’2022 Yılı Hedeflerinin Son Durumu ile Büyük ve Küçük Su İşlerinde Gelinen Seviyeler’’ ile alakalı sunum yapıldı.

Topuzluhan sosyal tesislerinde düzenlenen DSİ 12. Bölge Müdürü Okan Bal DSİ 2022 Nevşehir yatırımlarını anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

Söz konusu toplantıda yapılan sunumun ardından hedefler ve projeler ile alakalı değerlendirme ve istişarede bulunuldu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcımız Sn. Ebubekir Gizligider’in ve hazirunumuzun katılımıyla Sevdamız Nevşehir’imizin bakanlıkta devam eden yatırım projelerini ve yeni planlamaları istişare ederek, değerlendirmelerde bulunduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.