Kapadokya’da balonların sert iniş yapması sonucu yaralanan 49 turistten 43 turistin taburcu olmasının ardından 4 turist yeniden tedavi altına alındı.

Kapadokya’da dün sabah saatlerinde 8 sıcak hava balonunun sert iniş yapması sonrası 49 turist yaralanmış ve Nevşehir’de çeşitli hastanelerde tedavi altına alınmıştı. Balonların sert iniş yapması sonrasında Kapadokya Hastanesinde 5, Versa Hastanesinde ise 1 Çinli turistin devam ettiği açıklanmış Devlet Hastanesinde ise yaralı turistlerin tamamımın taburcu edildiği belirtilmişti.

Bu akşam saatlerinde ise Nevşehir Devlet Hastanesinde ameliyat olmayı ret eden ve ülkelerinde ameliyat olmak istediklerini belirten 3 Çinli turistin yanı sıra tedavisine Nevşehir’de devam edilmesini isteyen 1 Çinli turist olmak üzere 4 turist yeniden Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Hastaneye getirilen turistlerin görüntü almak isteyen basın mensuplarına yüzlerini kapatması ise dikkatlerden kaçmadı.

Balonların sert iniş yapması sonrasında yaralanan 3 Çinli turist yarın Nevşehir Devlet Hastanesinde ameliyat edileceği 1 turistin ise tedavisinin devam edeceği öğrenildi.