Nevşehir Belediyesinin ilimize kazandırdığı ve işletmesini Pazarcılar odasına devrettiği Türkiye’nin en modern Pazar yerinde bir süredir vatandaşların bankamatik isteklerini gündeme getiriyorduk. İsteği gündemine alan ve bankalarla görüşen Nevşehir Pazarcılar odası başkanı Selim Özmen, Pazar yeri içerisine bankamatik yerleştirilmesine bankaların sıcak bakmadığını söyledi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, vatandaşlardan gelen talepler üzerine bazı bankalarla bu konuda görüşmelerde bulunduklarını, bankaların kapalı bir mekan içerisine bankamatik konulmasına güvenlik gerekçesiyle sıcak bakmadığını dile getirdi.

Vatandaşın pazaryerinde kredi kartı kullanarak alışveriş yapmalarına daha fazla zemin hazırlayabilmek adına önümüzdeki günlerde pazaryerindeki esnafların post cihazını daha yaygın bir şekilde kullanabilmeleri için çalışmalarda bulunacaklarını söyleyen Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, bu konuda gerekli girişimleri sürdürdüklerine de değindi.