Bursa'da geçirdikleri elim trafik kazası neticesi vefat eden Genç İHH teknoloji ekibinden Türkiye'nin gelecek vaad eden uçak mühendisi Nevşehirli hemşehrimiz, gururumuz Tarık Kesekci geçirdiği elim trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Kesekci'nin vefatı tüm Nevşehir'i yasa boğdu.

Kesekci, bugün son yolculuğa uğurlanacak.

Türkiye'nin gelecek vaad eden uçak mühendisi 26 yaşındaki Tarık Kesekci'nin vefat haberi ailesi sevenleri ve tüm Nevşehir'in hüzüne boğarken, genç uçak mühendisi Kesekci'nin İki yıllık yeni evli olduğu bildirildi.

İHA ve SİHA'ların yapımında performans ve analiz takım lideri olarak görev yapan Baykar'ın uçak mühendisi Tarık Kesekci'nin bugün toprağa verileceği öğrenildi.

Trafik kazasında hayatını kaybeden 26 yaşındaki merhum Tarık Kesekci’nin cenaze namazı bugün öğle namazını müteakip Nevşehir Uzer Camiinden kaldırılacaktır

Öğle namazı ezan saati: 12.40

Milletvekili Açıkgöz Başsağlığı Mesajı;

TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açılamada; "

“Başımız sağ olsun Nevşehir”

Bursa'da geçirdikleri elim trafik kazası neticesi vefat eden Genç İHH teknoloji ekibinden hemşehrimiz, gururumuz Tarık Kesekci ile Kaan Talip Tığlı, Murat Can Kaya, Yusuf Taha Göktaş kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Şahidiz Ya Rab!

İyi bir Müslüman, vatan ve millet sevdalısı, idealist, iyi ahlaklı, gayretli, İHH Gönüllüsü, @T3Vakfi'nda yetişen ve çok yetenekli, Nevşehir’imizin gururu, mühendis evladımız, ailemizden biri Tarık Kesekçi,iyilikleriyle Hâkk'a yürüdü.

Allah rahmet eylesin. Mekânın cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Menekşe; "Ülkemiz genç bir dehasını kaybetti."

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de taziye mesajında; "Şehrimizin genç değerlerinden, yerli ve milli savunma sanayisinde önemli rol oynayan, Uzm. Dr. Salim Kesekçi hocamın evladı, Uçak Mühendisi Tarık kardeşimiz Bursa’da geçirdiği trafik kazasında vefat etmiştir. Rabbim ailesine ve sevenlerine bol sabır versin." dedi.

Savran'dan Başsağlığı Mesajı;

Nevşehire Belediye Başkanı Mehmet Savran'da mesajında; "Hemşehrimiz, İHA ve SİHA üretiminde mühendis olarak görev yapan Tarık Kesekçi ve 3 arkadaşını elim bir trafik kazası sonucu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Mekanları cennet olsun inşallah  Ailelerine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum." dedi.

Selçuk Bayraktar'dan Kesekci için Taziye...

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar Twitter hesabından 'Çok sevdiğim mühendis kardeşim Tarık Kesekçi, Hâkk'a yürüdü. AKINCI'da birlikte çok sabahladık. Seni çok özleyeceğim kardeşim..." mesajını paylaştı.

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar; "Vatansever, idealist, iyi ahlaklı, gayretli, şuurlu,@T3Vakfi'mızda yetişen ve çok sevdiğim mühendis kardeşim Tarık Kesekçi, Hâkk'a yürüdü. AKINCI'da birlikte çok sabahladık. Allah rahmet eylesin. Mekânın cennet olsun. Vatan sana minnettardır. Seni çok özleyeceğim kardeşim..." dedi.

BAYKAR

Milli Teknoloji Hamlesi idealinin genç mühendislerinden, değerli dava arkadaşımız Tarık Kesekçi'yi elim bir trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun... Ailesine, sevenlerine ve ekibimize başsağlığı dileriz. Başımız sağ olsun...


 

Kemikkıran'dan başsağlığı mesajı
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran; Selçuk Bayraktar’ın çalışma arkadaşlarından, hemşehirlimiz uçak mühendisi Tarık Kesekci, geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.  Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun... Başımız sağ olsun..." dedi.

Parmaksız'dan başsağlığı mesajı
NTSO Başkanı Arif Parmaksız, Tarık Kesekci için bir başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajında "Değerli hemşehrimiz Uzm. Dr. Salim Kesekci'nin değerli evladı, Selçuk Bayraktar’ın yakın çalışma arkadaşlarından Uçak Mühendisi Nevşehirli hemşerimiz, gururumuz Uçak Mühendisi Tarık Kesekci
’yi geçirdiği elim trafik kazası sonucu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kıymetli gencimiz Tarık Kesekci'ye Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum" dedi. 

Salaş'dan başsağlığı mesajı

NTB Başkanı İbrahim Salaş'ta, başsağlığı mesajında; "Nevşehirli hemşehrimiz Uçak mühendisi Tarık Kesekci'nin vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Genç kardeşimize Allah'tan rahmet, değerli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun." dedi.

Rektör Aktekin'den Taziye Mesajı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih AKTEKİN ;"Elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Nevşehirli hemşehrimiz Uçak Mühendisi Tarık Kesekçi ve arkadaşlarına Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum." dedi.

Sağlık Müdürü Ünlübay'dan Taziye Mesajı
Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim ÜNLÜBAY; "İl Sağlık Müdürlüğü Personelimiz emekli Uzm. Dr. Salim KESEKÇİ'nin  kıymetli evladı Selçuk Bayraktar’ın çalışma arkadaşlarından Uçak Mühendisi Tarık KESEKÇİ geçirdiği trafik kazası sonucu vefat etmiştir. KESEKÇİ Ailesi ve Sevenlerine Allahtan Rahmet, Başsağlığı ve Sabırlar diliyorum. " dedi.

 

NEVBİAD Başkanı Tekin'den Taziye Mesajı;

NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin'de yayımladığı taziye mesajıda; "Geçen yıl İTÜ Uçak Mühendisliğinden mezun olan, 1 yıldır BAYKAR IHA Fabrikasında çalışan, bursiyerimiz Tarık Kesekçi kardeşimiz vefat etmiş. Çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin.  Mekanı cennet olsun" dedi.

ALTINYILDIZ KOLEJİ:  BAŞIMIZ SAĞOLSUN    

2009 yılında Altınyıldız İlköğretim Kurumundan ,2013 yılında Altınyıldız Fen Lisesinden mezun olan Öğrencimiz Tarık KESEKÇİ geçirdiği elim trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir.    

Öğrencimiz  Tarık KESEKÇİ Genç İHH teknoloji ekibinden Türkiye'nin gelecek vaad eden İHA ve SİHA'ların yapımında performans ve analiz takım lideri olarak görev yapan Baykar'ın uçak mühendisi Tarık KESEKÇİ Gebze-Orhangazi- İzmir otoyolu Selçukgazi tüneli yakınlarında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetmiştir.

NEVŞEHİR İHH'dan Başsağlığı mesajı;

İstanbul Genç İHH İnsanı Yardım Vakfı İHH'nın liselilere yönelik düzenlediği Teknoloji kampına katılmak üzere İstanbul'dan yola çıkan, daha önce iHH'nın Üniversite başkanlığı yapmış ve Baykarda mühendis olarak çalışan Nevşehirli Uçak mühendisi Tarık Kesekci, İstanbul Genç İHH başkanı Kaan Talip Tığlı, İstanbul lise başkanı Murat Can Kaya ve Yedi Hilal teknoloji takımı sorumlusu Yusuf Taha Göktaş Bursa yakınlarında geçirmiş oldukları trafik kazasında dört genç kardeşlerimiz rahmeti rahmana kavuştu. Hepimizin başı sağolsun." 

Nevşehir Vatan Sevdalıları Derneği'nden Taziye Mesajı

Elim bir trafik kazası sonucu uçak mühendisi hemşerimiz Tarık Kesekçi hakkın rahmetine kavuşmuştur. Kendisine Allah'tan rahmet diliyoruz, ailesi, şehrimizin ve sevenlerin başı sağolsun. Ülkemizde ister kamuda olsun ister özel sektörde önemli değerlerimizi kaybetmek son derece üzüntü verici olduğu gibi aynı zamanda düşündürücü dur. Elbette devletimiz bu olayla ilgili hassas bir çalışma yapacaktır.

 İhsan Biçkin

Nevşehir Vatan Sevdalıları Derneği

Başımız Sağolsun...

Daha çok küçük yaşlardan itibaren idealist duygularla, vatansever bir yürekle büyüyüp ülkemizin terörle mücadelesinde ciddi katkıları olan Hemşehrimiz Tarık Kesekçi’nin vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
Böyle yiğit bir evlat yetiştirdikleri için Tarık Kesekçi kardeşimizin kıymetli aile büyüklerinin ellerinden saygıyla öperiz.
Bu vesileyle Ailesinin, sevenlerinin ve tüm ülkemizin başı sağ olsun.
Hakkımız varsa helal olsun.
Allah c.c Rahmet Eylesin.
Vatan Sağ Olsun.

Vatan Sİze Minettardır !

Noriyon Ltd.Şti.
Nevşehir.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak, İHA ve SİHA'ların yapımında performans ve analiz takım lideri olarak görev yapan Baykar'ın uçak mühendisi genç kardeşimiz Tarık Kesekci ve 3 arkadaşına Allah’tan Rahmet Kederli ailelerine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

27.11.2021