Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, "Cumhuriyet tarihimizin en kapsamlı sosyal konut kampanyası dahilinde Kaymaklı beldemize de ilk etapta 50 konut yapılacak. TOKİ konut başvurularınız için 14.09.2022 tarihinden itibaren belediyemizde şahsen başvuru yapabilirsiniz" dedi.

Müjde bizden Kaymaklı!!!

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç; "98 bin m2 Alana kabul edilen 448 konut talebimizin 1. Etabı 50 konut ile başlıyor. Tüm Kasaba halkına hayırlı olmasını diliyor bu dev projede emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Çevre Şehircilik bakanımız, Toki başkanımız ve tüm paydaşlara teşekkürlerimi sunarım. Herşey Kaymaklı için" dedi.

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç Ankara ziyaretleri kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile yaptığı görüşmelerin ardından Kaymaklı beldesine 50 konut sözü almıştı.

Kaymaklı beldesinde yapılacak TOKİ 50 adet sosyal konutlarının Cami kebir mahallesi, lise üzeri 98 bin metrekare alan üzerinde start alacağı öğrenildi.

Başkan Çekiç; "Seçimden önce söz verdiğimiz ama yapmadığımız bişey kaldı mı? Söz verdiğimiz gibi Kaymaklı'ya Güneş enerjisi, Doğal gaz, Araç Garajı ve Öğrenci Bursu'ndan sonra şimdi Toki’de geldi. Hersey sizin için Güzel Kaymaklı" ifadelerinde bulundu.