Kozaklı Belediye Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle sanayi esnaflarını ziyaret edip maske ve hijyen seti dağıttı.

"Çözüm üretiyoruz"

Kozaklı Belediye Başkanı Av.Akif Kabukcuoglu sanayide çalışan işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayarak kısa süreli sohbet etti.  Ardından sanayi esnaflarına maske ve hijen paketi dağıttı...

Maske dağıtırken bir yandan da vatandaşlara bilgilendirmede bulunan Kozaklı Belediye Başkanı Av.Akif Kabukcuoglu şunları söyledi: "Korona virüs salgını başladığından bu yana ekiplerimizle durmaksızın çalışıyoruz. Gelişmeleri takip ederek önlemlerimizi geciktirmeden alıyoruz ve almaya da devam edeceğiz. Her gün mahalle ve sokaklarımızda dezenfeksiyon çalışmalarımızı gerçekleştirirken bir yandan da vatandaşlarımızın maske ihtiyacını gidermek için çözüm üretiyoruz. 

Teşekkür ettiler

Kozaklı sanayi esnaflarıda "Maske bulma konusunda zorlandığımız şu günlerde Belediye Başkanımız imdadımıza yetişti. Bu düşünceli davranışları dolayısıyla kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.

Foto: Emrah Tufan