Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz Nevşehir esnafına teşekkür etti.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü yapılan seçimli olağan genel kurulunda başkanlığa seçilen Erdoğan Korkutmaz oy kullanan ve kullanmayan tüm Nevşehir esnafına teşekkür ederim dedi.

Korkutmaz mesajında şu görüşlere yer verdi,

“Seçim çalışmaları sırasında bizzat ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduğumuz, aynı zaman da  Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz genel kurulumuzda yüksek bir katılımla salona kadar gelip oy kullanan çok değerli esnaf ortaklarımız bizleri çok duygulandırdı. Bizlere olan güvenlerini sandıkta bize vermiş oldukları destekle ortaya koydular. Oy veren vermeyen her esnafımız bizim için çok değerli. Hiç kimseyi ayrıştırmadan Nevşehir Esnafı için elimizden gelen tüm desteği sunmaya gayret edeceğiz. Yeni ve çağdaş bir yaklaşımla ortaklarımızın sorunlarının çözümü noktasında hep beraber özveriyle çalışacağız. Bu vesile ile Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne başkan olarak seçilmeme destek olan aileme, tüm esnaf ve sanatkârımıza, dost arkadaş ve Nevşehir halkına sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Toplam bin 870 oyun kullanıldığı seçimde 25 oy geçersiz sayıldı. Adaylardan Ramazan Sayın 83 oy, Kemal Ay 446 oy ve Erdoğan Korkutmaz bin 316 oy aldı. Bu sonuçla başkan adayı Erdoğan Korkutmaz Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçilmişti.