Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun gecesi, On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerifin müjdecisi Berat Kandilinizi tebrik ediyorum dedi.

Özellikle zorlu yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde Berat Kandili'nin vereceği huzura ve umuda ülke olarak çok ihtiyaç olduğunu ifade eden Başkan Parmaksız, mesajında şunları kaydetti:

"Tefekkür, şükür ve arınma ile daha anlamlı hale gelecek olan bu mübarek gecede ülkemizin ve dünyanın koronavirüs musibetinden kurtulması, dünyaya barış ve huzurun hakim olması için dua edelim. Berat Kandili gibi mübarek gün ve geceleri manevi olarak değerlendirmemiz, hayatımızı daha yaşanabilir kılmamız, karşılıklı sevgi, yardımlaşma, merhamet ve hoşgörümüzün de güçlenmesine vesile olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle başta üyelerimiz olmak üzere Nevşehirli hemşehrilerimizin, Türk milletinin ve tüm İslam aleminin Berat Kandilini kutluyor, bu kutlu gecenin her şeyden önce sağlık, huzur, bereket ve tüm insanlığa güzellikler getirmesini, barış ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum."