Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız,  Romanya’nın Ankara Büyükelçisi Ştefan Alexandru Tinca ve Romanya Nevşehir ve Kayseri Fahri Konsolosu Mehmet Dinler’i kabul etti.  

Kapadokya’nın turizm potansiyelinden bahsederek ilimiz sanayisi, tarımı ve ticareti hakkında bilgilendirme yapan NTSO Başkanı Parmaksız; “İlimizde Romanya’nın fahri konsolosluğunun olması şehrimizin tanıtımı, yatırım olanaklarının anlatılması için çok önemli, Mehmet Dinler  turizm alanında çalışmaları ile takdir ettiğimiz bir iş insanımız, gayretli çalışmaları ile bölgemiz turizmine katkı sağlayacağı gibi eminim ilerleyen günlerde yapacağımız ortak çalışmalarla iş birliklerini bütün sektörlere yayarak ilerleyeceğiz. Biz NTSO olarak her türlü iş birliğine ve ortak çalışmalara hazırız” diyerek, ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini belirtti. 

Büyükelçi ise, Kapadokya Bölgesinin kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirterek Fahri Konsolosluğumuz ile birlikte ikili ilişkileri daha da geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi. 

Başkan Parmaksız, konuk Büyükelçi Tinca’ya ziyaretin anısına hediye takdiminde bulunarak ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.