Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayınlayan Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş,  “Bulundukları görevler ile üstlendikleri sorumlulukları itibariyle, kadınlarımızın şefkat ve duyarlılıklarına ilk olarak ailede tanıklık eden bizler, kadınlarımıza gerekli saygı ve sevgiyi göstermekle mükellefiz” dedi.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’ nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı şöyle;

Aile kurumunun temel parçası olan kadınlarımızın; gerek kamu görevlerinde gerekse iş dünyasında da her alanda üstlendikleri görevleri başarıyla yerine getirdikleri tartışılmaz bir gerçektir.

Bulundukları görevler ile üstlendikleri sorumlulukları itibariyle kadınlarımızın şefkat ve duyarlılıklarına ilk olarak ailede tanıklık eden bizler, kadınlarımıza gerekli saygı ve sevgiyi göstermekle mükellefiz.

Toplumumuzun odak noktasında yer alan kadınlarımız, üstlendikleri misyonu yaşatma görevini, ülkenin yaşadığı problemlerin birinci derecede muhatabı olmalarına rağmen hiçbir fedakârlıktan çekinmeden yerine getirmiş; modern ve çağdaş Türkiye’nin oluşmasında söz sahibi olmuşlardır.

Çağdaş, demokratik, ileri bir toplum için kadınların güçlendirilmesi, etkinlik alanlarının genişletilmesi, eğitim, istihdam, sağlık, siyaset, hukuk alanlarında fırsat ve imkanlardan yararlanmalarını, daha müreffeh bir Türkiye ve daha güçlü bir ekonomi için kadınlarla erkeklerin elbirliğiyle çalışması gerekmektedir.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle, bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren bize destekleriyle güç veren, yüreklerindeki sevgi ve şefkatini hiçbir zaman bizden esirgemeyen tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.