Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, tüm İslam aleminin, borsa üyelerinin ve tüm Nevşehir halkının Ramazan Bayramını tebrik etti.

Bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını kaydeden Borsa Başkanı Salaş, “Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan-ı Şerif'in sonuna gelerek bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Bayramı'nın ekonomide de güzel bir sürecin habercisi olmasını, üyelerimize, işlerine bereket getirmesini diliyorum" dedi.

NTB üyelerinin, Nevşehirlilerin ve tüm İslam Alemi'nin Ramazan Bayramı'nı kutlayan Başkan İbrahim Salaş, mesajında şunları kaydetti;

“Bayramları anlamlı kılan yardımlaşma ve gönül gönüle olma duygusudur. Bayramlar manevi duyguların yükseldiği, kırgınlıkların, küslüklerin geride bırakıldığı özel günlerdir. Ramazan Bayramı Müslümanların birbiriyle kucaklaşma günüdür. Sevgiyi ve paylaşmayı ne kadar çoğaltabilirsek yaşadığımız dünya o kadar güzelleşecek, huzur dolu olacaktır.

Bizim geleneğimizde Ramazan Bayramı'nda tüm eş, dost, akraba, sevdiklerimizle bir arada olmak vardır. Son iki yıldır tüm dünyada yaşanan salgın nedeniyle bayram sevincimizi biraz buruk yaşadık. Bayramla birlikte bu zor dönemin geride kalması en büyük temennim. Umarım bir daha böyle felaketler yaşamayız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Ayı içinde tutulan oruçların, yapılan hayırların kabul olmasını, Ramazan Bayramı'nın ekonomide de güzel bir sürecin habercisi olmasını, üyelerimize, işlerine bereket getirmesini diliyorum. Başta Borsa üyelerimiz olmak üzere, tüm Nevşehirli hemşerilerimin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.