Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, ilk olarak Kozaklı Belediye Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu'nu makamında ziyaret etti.

İki Belediye Başkanı bir süre görüşerek çeşitli konularda istişarelerde bulundular.

Kozaklı Belediye Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu; "Nevşehir Belediye Başkanımız Mehmet Savran'a belediyemize yapmış olduğu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Başkan Savran daha sonra Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'i makamanda ziyaret ederek bir süre görüştü. Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü ve Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan'ın da eşlik ettiği ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren; "Uçhisar Belediye Başkanı Sayın Osman Süslü ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Mehmet Savran makamımı ziyaret etti.

Ziyarette bölge hakkında istişareler yaparak tüm yerel yönetimlerin istişaresi ve iş birliği ile birçok engelin aşılacağını ve bu birlikteliğin kalkınmada büyük önem arz ettiğini ifade ettik. Ziyaretlerinden dolayı Nevşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Mehmet Savran'a ve Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü'ye teşekkür ederim." dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı daha sonra sırasıyla Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, Çalış Belediye Başkanı Kazım Yılmaz ,Kalaba Belediye Başkanı Erdal Yorgancı ve Özkonak Belediye Başkanı Abdulkadir Macit'i makamında ziyaret ederek çeşitli konularda istişarelerde bulundu.

Ziyaretlere ilişkin açıklamada bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran; " Kozaklı, Göreme , Uçhisar , Çalış ,Kalaba, Özkonak Belediye başkanlarımıza makamlarında ziyaret ettik. Her bir başkanıma, misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.