Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız ve Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, ilk ziyaretini Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na gerçekleştirdi. Burada NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız ile bir araya gelen Başkan Savran, TOBB’ne bağlı Ticaret ve Sanayi Odaları’nın ortaklığı ile kurulan ve halen Türkiye’deki gümrük kapılarının modernizasyonunu da gerçekleştiren Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Parmaksız’ı tebrik ederek başarılar diledi.

Savran, daha sonra Nevşehir Belediyesi’nin çeşitli projelerine ilişkin Parmaksız ile istişarelerde bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın bir sonraki durağı ise Nevşehir Ticaret Borsası oldu.

Burada da NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve meclis yöneticileri ile görüşen Savran,  ülkemize ve milletimize hizmet yolunda önemli bir yere sahip olan Sivil Toplum Kuruluşları ile işbirliğine büyük önem verdiklerini belirterek birlikte Nevşehir için güzel hizmetler yapacaklarına inandığını kaydetti.

Savran, “Yaptığımız tüm hizmetlerde diyalog bizim için çok önemli. Bu anlamda Nevşehir’in tüm paydaşları ile ciddi bir uyum yakalama çabasındayız. Şehrimizin geleceğini ilgilendiren her bir yapıcı öneriye açığız. Önümüzdeki süreçte STK’lar ile işbirliğimizi daha da güçlendireceğiz” dedi.

Bu arada Başkan Savran, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası ziyaretlerinde oda başkanları ile görüşmesinin ardından oda yöneticileri ve çalışanlarını da ziyaret ederek tanıştı.