Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin Beldesinde, baharın müjdecisi olan kardelen ve çiğdemler çiçek açtı.

Baharla birlikte Tatlarinde devam eden İl Özel idaresi çalışmalarını yerinde inceleyerek doğa yürüyüşü yapan çiğdem çiçeğini ve kardelenleri görüp fotoğraflarını çeken Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi, baharın müjdecisi olan ve Mart ile Nisan aylarında çiçek açan kardelenlerin bu sene hava şartlarının mevsim koşulları üzerinde seyir etmesiyle birlikte çiçek açmaya başladıklarını belirtti. 

Herkesi teraltı kenti, doğası ve barajı ile Tatlarin'e bekliyoruz...

Yeşeren kardelen ve çiğdemler arazide güzel manzaralar oluşturduğunu ifade eden Başkan Selvi, herkesi doğa yürüyüşüne ve bahar ayı ile birlikte kasabamızın bu muhteşem doğal güzelliğini keşfetmek için Tatlarin'e davet ediyorum. 

Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi; "Kasabamızda kanlı kaya mevkinde il özel idaremizin eksvatörü ile yol çalışmalarımız devam etmektedir. Hergün oparetör ve personelin yanlarına gelerek onların taktire şayan çalışmalarını izliyorum. Ayrıca bizlere bu imkanı veren Nevşehir il özel idaresi Genel Sekreteri Sayın Kamil Duru'ya, İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Gürbüz Dinç'e ve İl genel meclis üyelerine, daire amirlerine, personellerine kasabamıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı sahsım ve kasabam adına teşekkür ederim" dedi.