Kalaba Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce 50. Yıl mahallesine Çocuklar İçin Oyun Parkı Yapılarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Çocukların Hizmetine Sunuldu.

Kalaba 50. yıl Mahallesi Parka Kavuştu

Kalaba 50. yıl mahallesine yapılan parkta çocukların zarar görmemeleri, yaralanmamaları için kauçuk döşeme kullanılarak çocukların yaralanmalarının önüne geçilmesi hedeflendi.

Kalabalı çocuklara Başkan Yorgancı'dan 23 Nisan hediyesi: 'Oyun parkı açıldı'

Kalaba Belediye Başkanı Erdal Yorgancı yaptığı açıklamasında; "50 yıl mahallemize yaptırdığımız parkımızı tamamlayarak 23 Nisan kutlamaları sonrası açılışını gerçekleştirdik. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Çocukların boş vakitlerini daha sağlıklı ortamlarda eğlenerek geçirmeleri için Kalaba Belediyesi olarak tüm imkânları seferber ettiklerini anlatan Başkan Yorgancı şöyle devam etti:

Çocuklar bizim bugünümüz, yarınımız ve geleceğimizdir 

Çocuklar bizim bugünümüz, yarınımız ve geleceğimizdir. Öncelikle tüm çocuklarımızın bu son derece özel ve anlamlı günleri olan 23 Nisan bayramlarını kutluyorum.

 “Söz verdiğimiz gibi kasabamızda yeşil alanların sayısını artırmak için çalışmalarımız sürüyor. Her mahallemizde güvenilir çocuk oyun alanları yapıyoruz. Bir taraftan yeni parkları kurarken bir taraftan da eski parkların onarımlarını bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyoruz. Park çalışmalarımız bundan sonra da vatandaşlarımızdan gelen talepler ve ihtiyaçlar çerçevesinde aralıksız olarak devam edecek. Bu parkımız tüm Kalaba halkımıza hayırlı olsun. Biz sizleri ve Kalaba'mızı çok seviyoruz.” dedi.