Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, her Cuma günü geleneksel hale getirdiği Halk Buluşmalarını sürdürüyor.

Başkanlık makamında vatandaşları misafir eden Belediye Başkanı Rasim Arı, vatandaşların istek, öneri ve şikâyetlerini dinledi. Toplumun çeşitli kesimlerinden gelen vatandaşlarla samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Arı, aynı zamanda mahallelerde yapılacak çalışmalara ilişkin de vatandaşlarla istişarelerde bulundu.

Vatandaşların taleplerini ve sorunları dinleyen Arı, iletilen talep ve sorunların çözümü için birim yöneticilerine talimat verdi. Arı, aileleri ile birlikte gelen çocuklara da çeşitli hediyeler dağıttı.

Vatandaşların Kurban Bayramını tebrik ederek ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Arı: “Varlık sebebimizin memleketimize ve milletimize hizmet olduğunu hiçbir zaman unutmadan Allah’ın izni ile yolumuza devam edeceğiz. Gönüllere gireceğiz, kalplere yerleşeceğiz. Bizim davamız milletimize ve memleketimize hizmet davasıdır. Ekibimiz ile şehrimize daha iyi hizmet sunmak için kenetlenmiş durumdayız. Vatandaşlarımızla bir arada olacak, plan ve projelerimizle Nevşehir’i 5 yıllık süreçte daha da iyi bir noktaya taşıyacağız.” diye konuştu.