Nevşehir'in en büyük giyim mağazası Berat AVM'de Ramazan Bayramı öncesi bayrama özel indirim kampanyası başladı. 

Nevşehir'de "Giyime dair herşey" Berat AVM'de sizleri bekliyor...

Nevşehir’de Giyim sektöründe kalitesi, binlerce çeşit geniş ürün yepazesi, uygun fiyat ve hizmetiyle müşterilerin tercih ettiği Berat Avm’de Bayram indirimleri başladı.

Binlerce Ürün İle Müşterilerine Geniş Bir Alışveriş Yelpazesi Sunan Berat Avm, Kaliteli Hizmet Anlayışı, Müşteri Memnuniyeti Önceliğiyle Her Geçen Gün Büyümeye Devam Ediyor.

İndirimli Ürünler:

Slimfit Kot Pantolon 119.90 TL.

Classic Kot Pantolon 99.90 TL.

Bayan Pantolon 69.90 TL.

Bayan Spor Sweat 49.90 TL

Çocuk Tshirt 24.90 TL

Viscon eşofman altı 26.90 TL

Uygun Fiyat, Kampanyalı Ürünler Berat AVM Giyim Mağazasında...

Berat AVM Giyim mağazasında kendi zevk ve tercihlerinize özel aradığınız ürünleri en uygun fiyatlarla bulabileceksiniz. Berat AVM'den alışveriş yapan müşterilerimiz kalite, tarz ve fiyat avantajını birlikte yaşayacak. 

Mağazamız İftar sonrasında da açık...

Nevşehir'in en büyük giyim mağazalarından biri olan ve İçerisinde Bay, Bayan, Çocuk giyim, Bebek spor ve bakım ürünlerinin bulunduğu BERAT AVM giyim mağazası  bayram öncesi özel indirimleriyle iftar sonrasında da siz değerli müşterilerinin hizmetinde...

Sezonun en trendleri burada...

Nevşehirliler için özel olarak seçilen ve sezonun öne çıkan marka ve ürünlerini Berat AVM'de bulabilirsiniz. Berat AVM'ye ailece gelip her yaş ve cinsiyete uygun giyim alışverişlerinizi Ramazan bayramına özel fiyatlarla alabilirsiniz.

Ramazan bayramına özel kampanya başlattıklarını ifade eden Berat Giyim İşletme Müdürü Selman Satılmış yaptığı açıklamada, “Giyim mağazası olarak kaliteden ödün vermeden hemşerilerimize kaliteli ve uygun fiyatla hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz. Müşterimizin memnuniyeti bizim için esastır” dedi.

Giyimine özen gösteren tüm bay ve bayanları mağazamıza bekliyoruz. Bu vesileyle de, BERAT AVM Mağazası olarak tüm Nevşehir halkımızın mübarek Ramazan bayramını en içten dileklerimizle kutlarız” dedi. 

ÖZEL İNDİRİMLER ŞİMDİ SİZLERİ BEKLİYOR..." 

"Farklı, Zevkli , Kaliteli , Şık , Bol çeşit ve Hesaplı Giyinmeyi sevenler için 'Berat AVM' Giyim mağazasına mutlaka uğramalısınız... Acele edin, Bayram öncesi özel indirimli kampanyalarından mutlaka sizde faydalanın...." 

Berat AVM Giyim Mağazası

Adres: Gazhane Cad. Camii cedid Mah. No. 21 Nevşehir
İletişim :0 536 060 25 50

İnstagram - Facebook : beratavmnevsehir
Whatsaap : 0 536 060 25 50

"Farklı, Zevkli , Kaliteli , Şık , Bol çeşit ve Hesaplı Giyinmeyi sevenler için Berat AVM Giyim Mağazası'na mutlaka uğramalısınız...