Nevşehir Beşir Derneği, Korona virüs salgını nedeniyle kan stokları kritik seviyenin altına düşen Kızılay için kan bağışı kampanyası düzenledi.

Beşir Derneği Nevşehir İl Temsilciliği ve Semerkand Buhara, İlim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği üyelerinin katılım sağladığı,25-26-27 Ocak tarihleri arasında 10.00-16.00 Saatleri arasında gerçeklecek olan Kan Bağışı organizasyonunda ilk gün yoğun ilgi vardı.

Beşir Derneği İl Temsilcisi Beşir Erdal Yıldırım,Semerkand Buhara,İlim,Kültür ve Yardımlaşma Derneği Şube Başkanı Ahmet Feralan ile birlikte dernek üyeleri Gülbahçe’de bulunan Kızılay Kan Bağış Tırında, Türk Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek beraberinde Kan Bağışında Bulundular.

Türk Kızılay Nevşehir Şubesi Başkanı Ercan Civelek yaptığı açıklamalarda; Ulusal kan stoklarımız pandemi nedeni ile azaldı. Artan kan ve plazma ihtiyacını karşılamak için daha fazla kan bağışı almamız gerekmektedir.Bu bağlamda desteklerini esirgemeyerek üyeleri ile kan bağışında bulunan Beşir Derneği ve Semerkand Buhara, İlim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne teşekkürlerimi sunuyorum. Pandeminin etkisi ile artan hastalarımızın sıkıntı yaşamamaları için iyilik seven kıymetli hemşehrilerimizi kan bağışına davet ediyorum "dedi.

Kan bağışının ardından Türk Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek tarafından,Beşir Derneği İl Temsilcisi Beşir Erdal Yıldırım,Semerkand Buhara,İlim,Kültür ve Yardımlaşma Derneği Şube Başkanı Ahmet Feralan’a Plaket ve Fincan takdim edildi.