Hacı Bektaş Veli'nin vefatının 750. yılı etkinlikleri kapsamında “Bir Olalım, İri Olalım, Diri Olalım Gençlik Buluşmaları" 81 ilimizden 162 gencimizin katılımıyla Nevşehir’de başladı.

Etkinliğe Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Avanos Kaymakamı Olgun Öner, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ile 81 ilden 162 genç katıldı.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, düzenlenen programın gençlerimizin tarihi, milli ve manevi duygularını perçinlemek amacıyla yapıldığını söyledi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de; "Hacı Bektaş Veli'nin vefatının 750. yılı etkinlikleri kapsamında “Bir Olalım, İri Olalım, Diri Olalım Gençlik Buluşmaları" 81 ilimizden 162 gencimizin katılımıyla sevgi, hoşgörü, muhabbet ve eşsiz güzelliklerin diyarı Nevşehir’imizde başladı.

“Hacı Bektaş Veli’nin öğretilerindeki derin hoşgörü ve insan sevgisi ile görüyoruz ki milletimiz ve insanlık için hep birlikte çalışmalıyız. Türkiye’nin geleceğine dair TEKNOFEST KUŞAĞI gençlerimiz bizlerin ve insanlığın umududur; gençlerimize güveniyoruz. Gençlerimizle bağımız, sevgimiz, gönül yolculuğumuz #GüçlüTürkiye hedefiyle devam ediyor, devam edecek. Bu etkinlikler yoluyla bizleri bir araya getiren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.