Nevşehir Bağımsız Türkiye Partisi Merkez İlçe Başkanı ve basından sorumlu Başkan Menderes Kestiren, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 2018 yılında Afrin'e düzenlenen 'Zeytin Dalı Harekatı'nda gazi olan Uzman Çavuş Zeki Didinmez'e plaket takdim etti.

BTP Nevşehir İl Başkanı Kestiren,Türk Silahlı Kuvvetlerinin gerek 'Fırat Kalkanı' operasyonu gerekse 'Zeytin Dalı Harekatı' ile vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünün korunması, huzur ve barışın sağlanması adına yürüttüğü başarılı operasyonda Gazilik ünvanına ulaşan, Nevşehirli Zeki Didinmez'e şahsı ve milleti adına bir kez daha şükran ve minnettarlığını dile getirdi.

Anlamlı hediyesi için İlçe Başkanı Menderes Keskin'e teşekkür eden Afrin Gazisi Zeki Didinmez de, Bizler, gaziler yada şehit aileleri unutulunca ölürüz. Benim tek arzum, hiçbir zaman onları unutmayalım. Her şey maddiyat değil. Manevi olarak gelip halimizi hatırımızı sorup, bizlerle sohbet etmelerini istiyoruz.  Zira  "Askerler vurulunca değil unutulunca ölür"...  " dedi.

Afrin Gazisi Zeki Didinmez, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünün korunması için her daim seve seve göreve hazır olduğunu belirtti.