Bir takım art niyetli çevrelerin karalama, hakaret ve iftiralarını yargıya taşıyan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, kazandığı tazminatı Nevşehirli hemşehrilerine çiğ köfte dağıtarak kutlayacaklarını bildirdi.

Açılan tazminat davalarının yavaş yavaş sonuçlanmaya başlandığını ve kazandığı bu ilk paraylada vatandaşlara çiğ köfte ikram etmek istediğini ifade eden Başkan Arı, Daha bunun sucuğu var, pastırması var..." dedi.

17 Kasım 2019 Pazar günü akşamı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek Çiğ köfte partisine tüm Nevşehirli hemşehrilerini davet eden Başkan Arı, "Tekin Tatar eşliğinde Şanlıurfa Ateşi Sıra Gecesi" eşliğinde yoğrulacak çiğ köfteleri muhteşem türküler eşliğinde afiyetle yiyeceğiz. Pazar akşam saat 19.30'da kimseye söz vermeyelim biz bize olalım" dedi. 

Başkan Arı: Daha bunun sucuğu var, pastırması var...

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Daha ilk seçildiğimiz gün bunu kamuoyu ile paylaşarak söylemiştim; "Artık Nevşehir'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Ve bu andan itibaren bu şehirde tehdit, hakaret, iftira, dedikodu asla olmayacak. Haklı eleştiriye eyvallah ama bunun dışındaki art niyetli ve gayri ahlaki yöntemlere müsade yok. Bu tür münferit olaylarında cezasız kalmaması adına tam yetki verdiğim Avukatlarım da sürekli takipteler. Elhamdulillah bizim abdestimizden şüphemiz yok. Bizim tek derdimiz, sevdalısı olduğum Nevşehirime, doğduğum topraklara borcumu ödemek ve canım hemşehrilerimi hak ettikleri hizmetlerle buluşturmak için çıktığımız bu yolculukta, Durmak yok yola devam" dedi.

Tek derdimiz Nevşehir, Tek isteğimiz Dua...

Başkan Arı; "Hayalini kurduğumuz şehir için 31 Mart'ta bu görevi sizden aldık, ekibimizi kurduk, sefere çıkıyoruz demiştim, Ve o günden bugüne Nevşehir'imizin geleceği için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz, Allahın izni ile daha da çok çalışacağız. Niyetimiz hayr, akıbetimiz hayrolsun” dedi.
 

Nevşehir Pazar Gününü Bekliyor...

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bu yıl 1.’si düzenlenecek olan Kültür ve Sanat Günleri kapsamında 17 Kasım 2019 Pazar günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Tekin Tatar eşliğinde Şanlıurfa Ateşi Sıra Gecesi Grubunun sahne alacağı program Pazar akşamı saat 19.30’da başlayacak.

Şanlıurfa yöresine ait türkülerin ve halk oyunları gösterilerinin sergileneceği program da ayrıca tüm katılımcılara çiğ köfte ikramı yapılacak.

Nevşehirlilerin büyük ilgi göstermesinin beklendiği programa dileyen herkes ücretsiz olarak katılabilecek.

Tarih: 17 Kasım 2019 Pazar günü

Saat: 19.30

Yer: Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi / NEVŞEHİR