İstanbul'da faaliyet gösteren Çakıllı Köyü Yardımlaşma Derneği ile Çakıllı Köyü Muhtarlığının ortaklaşa düzenlediği iftar proğramı büyük ilgi gördü.

Çakıllı köyünde yoğun katılımlı iftar yemeği ...

Çakıllı köyü kültür merkezinde gerçekleşen iftar yemeğine 600'ü aşkın kişi katıldı.

Ramazan ayının huzur ve kardeşlik ayı olduğunu söyleyen Çakıllı Köyü Dernek Başkanı Ramazan Poyraz, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında, İftar proğramımıza katılım gösteren tüm misafirlerimize ve Çakıllılı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimiz daim etsin.

Ayrıca, On bir ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü taşırken, 'Bin aydan daha hayırlı' olarak nitelendirilen Kadir Gecesi'ne kavuşuyor olmanın da sevinç ve heyecanını yaşıyoruz. Bu mübarek gecenin tüm insanların gönül dünyalarına ışık saçmasını, vicdanlarını aydınlatmasını diliyor, Rabbimden ülkemizin ve milletimizin selametini diliyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın da müjdecisi olan Kadir Gecesi’nin başta değerli hemşehrilerimiz olmak üzere insanlığa hayırlar getirmesini yürekten temenni eder, esenlikler dilerim” dedi.

Çakıllı köyü muhtarı Seyit Poyraz ile Çakıllı Köyü Dernek Başkanı Ramazan Poyraz'ın ev sahipliğinde düzenlenen İftar programına Hacı Bektaş Veli Üniversite Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Derinkuyu Kaymakamı Muhammed Yılmaz, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Erol, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, Genel Sekreter Yrd. Tolga Balak, İl Milli Eğitim Müdürü Memed Polat, Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, Derinkuyu ilçe Bşk. Hakan Demir, Yazıhüyük Belediye Bşk yardımcısı Haydar Yılmaz, İl genel Meclis üyeleri Şenol Kendirci, Zafer Çifci, çevre köy ve kasaba muhtarları ile Çakıllı köyü halkı katıldı.