Nevşehir Merkez ilçeye bağlı Kaymaklı kasabası ilkokulu 1.sınıf öğrencisi Mehmet Zahit Altınsoy, Çanakkale şehitleri için evlerinin bahçesinde kardeşi Ahmet Enes Altınsoy ile tüm aziz şehitlerimize ithafen bir video çekti... İki kardeşin kar üzerinde Çanakkale savaşını anlattıkları video Sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Vatan sevgisi 'Koronavirüs' dinlemez Çanakkale geçilmedi geçilmez...

Her ne kadar Korona illeti 4 bir yanı sarmış olsada, Çanakkale Zaferini kutlamaya engel değil... Öyleki Nevşehir Merkez ilçeye bağlı Kaymaklı kasabasında iki kardeşin çektiği video izleyenleri hem duygulandırdı hemde ağlattı. 

'Bizler Kahraman Bir Milletin Torunlarıyız...'

Çanakkale kahramanlarının torunları Bu necip Millet, dedelerinin onurunu yaşatıyor yaşatacak. İşte onlar, Çanakkale Savaşı'nın çocuk kahramanları daha 12, 13, 14, 15 yaşlarındaydılar. Elleri kınalı, onbeşli yiğitler hala aramızda, aynı ruhla yaşıyor ve yaşatılıyor.

Tüm Şehitlerimizin ruhu şad olsun.

106 yıl önce Çanakkale Geçilmez sözüyle tarihe altın harflerle yazılan destan: Çanakkale Zaferi 

Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümünde, bu toprakları bize vatan olarak emanet eden tüm şehitlerimizi rahmetle ve şükranla yad ediyoruz. 

Bu vesile ile Okul öğretmeni Nazire Çınkıya'ya böyle bilinçli vatan sevgisi ile öğrenciler yetiştirdiği için teşekkür ediyoruz...

İşte Nevşehirli Mehmet'ten Tüm aziz Şehitlerimize ve Çanakkale Savaşı'nın çocuk kahramanlarına İthafen çekilen o video …