Nevşehir’de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıl dönümü nedeniyle, Şehitler Parkı’nda Çelenk Sunma Töreni yapıldı. 

Törende; Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Alevli ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği, Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği ve Nevşehir Vatan Sevdalıları Derneği yöneticilerinin çelenklerini sunmalarının ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizin aziz hatıraları için Saygı Duruşundu bulunularak İstiklal Marşı okundu. 

Buradaki tören, saygı atışıyla sona erdi. 

Buradaki törenin ardından protokol üyeleri Kaldırım Mezarlığında bulunan şehit kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı. 

Törene, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Alevli, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın, Nevşehir İl Emniyet Müdür Vekili İsmail Dinçer Öğüt, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Şener, Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Nevşehir İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez,  Nevşehir Vatan Sevdalıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Biçkin ve Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi’nin yanı sıra daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri protokol üyeleri, gaziler, şehit yakınları ve öğrenciler katıldı.