Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Nevşehir İl Temsilciliği tarafından Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde şehitlik mertebesine erişen Jandarma Er Uğur İpek’in şahadetinin 5. yıldönümü münasebetiyle Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde ki baba ocağında Mevlid-i Şerif okutuldu.

Nevşehirli Şehidimiz Uğur İpek'in sene-i devriyesi münasebeti ile düzenlenen Mevlid-i Şerif programına; Acıgöl İlçe Kaymakamı Emine Karataş Yıldız, Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Nevşehir İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez ve Dernek Üyeleri Gazi Muammer Işır, şehit yakını Muhiddin Türk, ile şehit ailesi ve yakınları katıldı.

İlçe Müftülük görevlileri tarafından Kura’n-ı Kerim ve mevlidi şerif okunarak, vatanımızın bekası, milletimizin birlik ve bütünlüğünün korunması, ülkemizin her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için hayatlarını feda eden Şehit Uğur İpek ve tüm şehitler dualarla anılarak Allah’tan rahmet dilendi.

23 Ekim 2016 yılında Malatya'da yol kontrolünü sağlayan Nevşehir ili Acıgöl ilçe nüfusuna kayıtlı 20 yaşındaki Jandarma Er Uğur İpek'e TIR'ın çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu.