Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Başkanlık Müşaviri Ahmet Belada'nın oğlunun nikâhı için geldiği Nevşehir’de İl Müftülüğünü ziyaret etti.
Ziyarete, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Bektaş Demir ile İl Müftü Yardımcıları Dr. Ahmet Özvarinli, Ali Bingül ve Nurcan Solak katıldı.
Geçtiğimiz günlerde Adana İl Müftü yardımcısı iken Cumhurbaşkanlığının 08.04.2020 tarihli ve 2020/115 karar sayılı İl Müftüleri Kararnamesi ile Nevşehir İl Müftüsü olarak atanan Ahmet Celalettin Altunkaya için düzenlenen cübbe giyme töreninin ardından Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Ali Erbaş, yeni görevinin kendisi ve Nevşehir için hayırlı olmasını temenni ederek Nevşehir İl Müftülüğü görevinde İl Müftümüz Ahmet Celalettin Altunkaya’ya başarılar diledi.
İl ve İlçe Müftülüklerimizce yürütülen hizmetler hakkında İl Müftümüz Altunkaya’dan bilgiler alan Başkan Erbaş, yapılan başarılı çalışmalardan dolayı memnuniyeti ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti. Bundan sonraki yapılacak hayırlı hizmetler için başarılar diledi.