8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle Girişimci Kadınlar için Ürgüplü Avukat Emine Oya Özarslan düzenlediği programda kadınlarla bir araya geldi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, Ürgüp Kadın Girişimi önderliğinde kadınlar Ürgüp Belediyesi Sinema Salonunda bir araya geldi.

Avukat Emine Oya Özarslan yaptığı açılış konuşmasında Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı'ya ve Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a destekleri nedeniyle teşekkür etti. Kadınların hem ekonomik hem de yönetim alanlarında daha fazla yer alması gerektiğini belirterek Nallıhan'dan ve Türkiye'nin çeşitli yörelerinden gelen kadın girişimcilerin başarı hikayelerini Ürgüplü kadınlara aktardı.

8 Mart Kadınlar günü münasebetiyle bir araya gelen kadınlar birlikte hareket ederek nasıl bir güç yaratabiliriz, hem ekonomimize hem aile bütçemize nasıl katkıda bulunabilirizi enine boyuna değerlendirerek Türkiye’nin çeşitli yörelerinden gelen kadın kooperatifleri heyecan verici hikayelerini dinlediler.

Programa Ürgüplü kadınların yanı sıra Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp İlçe Emniyet Müdürü Baki Yılmaz da katılarak kadınları bu özel günlerinde yalnız bırakmadılar.