Ortahisar Beldesinin eski belediye başkanlarından Dr. Erkal Yandı'nın oğlu Eray Yandı ile Akavcı ailesinin biricik kızı Ebru dillere destan düğün töreniyle dünya evine girdi. 

Kristal düğün salonu tesislerinde yapılan düğün törenine Eğitim, Sağlık, Siyaset, Sanayi ve İş Dünyası ile çok sayıda davetli topluluğu katıldı. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, eşi Seçgin Artunay, Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, Kavak önceki Dönem Belediye Başkanı Celal Yiğit, Tuzköy eski Belediye Başkanı Ümit Balak, İş İnsanı Halis Uluer, Ebru ve Aray Yandı Çiftini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Oldukça heyecanlı görünen genç çift’in nikâhını Nevşehir Belediyesi nikah memuru Ertuğrul Usta kıyarken, nikâh şahitliklerini ise Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Kavak önceki Dönem Belediye Başkanı Celal Yiğit, Tuzköy eski Belediye Başkanı Ümit Balak, İş İnsanı Halis Uluer, Durmuş Kürk, birlikte yaptı. Genç çifte Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye eden Nikah memuru Ertuğrul Usta, “nikâhınız ve ömrünüz hayırlı, uğurlu, bereketli ve mübarek olsun” diyerek, evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim etti...

Çiftin nikah şahitliğini yapan Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, nikah sonrası yaptığı konuşmasında Akavcı ve Yandı Ailelerini kutlarken çiftlere de ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu.

Davetlileri kapıda karşılayan Akavcı ve Yandı aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler.   

Gazeteci Fikret Çapacı'nın başarılı sunumları ve Nevşehir'in en lüks tesisi Kristal Düğün Salonu orkestrası eşliğinde genç çift ve davetliler doyasıya eğlenirken Nevşehir dışından gelen çok sayıda konuklar da geceye renk kattı.

Genç çiftimize, iki cihan saadeti diliyoruz.‬

Düğün töreni sonrası FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan aile büyüğü Damat Eray Yandı'nın babası Dr. Erkal Yandı; "Bu güzel günümüzde evlatlarımızın düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm eş, dost, akraba ve yakınlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Gecenin kahramanı Ebru ve Eray Yandı çiftide, "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

FİB Haber olarak Ebru ve Eray YANDI Çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz...

Foto: Stüdyo Okan

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74

nevsehirorganizayon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı