23. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Mahmut Dede'nin İstanbul Maltepe'de ki işyerinin önünde park halinde olan aracına kimliği belirsiz kişiler tarafından molotof kokteylli saldırı yapıldı.

Olay dün gece saatlerinde yaşandı.

Alınan bilgilere göre, 23. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Mahmut Dede'nin Maltepe'deki işyeri önünde park halinde bulunan Transporter minibüse dün gece saat:03.30 sularında kimliği belirsiz kişiler tarafından molotof kokteyli atıldı. İhbar verilmesiyle olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Saldırıda araç itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, olay Yeri İnceleme Ekibi tarafından ise olay yerinde delil niteliğini taşıyan meteryaller toplandı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

FİB Haber Merkezi olarak kendisiyle telefonla görüştüğümüz 23. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Mahmut Dede; "Zümrütevler Mahallesi'nde ki iş yerimiz önünde park halinde bulunan aracımıza molotof kokteylli bir saldırı yapıldı. Güvenlik kameralarından iki kişi oldukları görülüyor. Şahsen ben bunun bilinçli ve organize yapılmış bir terör eylemi olduğunu düşünüyorum. Olay sonrası Sayın Bakanımında haberi oldu. Gerek Kaymakamımız, gerekse polisimiz sağolsunlar çalışmalarını büyük bir hassasiyetle yürütüyorlar. Allah devletimizden razı olsun. Eminim ki en kısa sürede olayın failleri yakalanarak adalete teslim edilecektir." dedi.

FİB Haber Merkezi olarak kendisine geçmiş olsun dilekelrimizi sunuyoruz.