Ürgüp önceki dönem Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Nevşehir'in en çok takip edilen FİB Haber.Com İnternet Gazetemize nezaket  ziyaretinde bulundu. 

FİB Haber.Com İnternet Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı tarafından ağırlanan Ürgüp önceki dönem Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Bölgemizde yaşanan tüm gelişmeleri www.fibhaber.com dan sürekli olarak takip ettiklerini ifade etti.

Karşılıklı fikir alışverişi ve sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette konuşan Fahri Yıldız, Ürgüp'te üst üste iki dönem Başkanlık yapma şeref ve onuruna erişerek görev süresi boyunca çok güzel işlere imza attıklarını ve çıtayı üst düzeye çıkarttıklarını ifade etti.

Ürgüp'ün Yeni Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'ün de başarılı olacağına inandığını söyleyen Yıldız, bilgi ve birikimleriyle kendisine ihtiyaç duyulduğunda her zaman kapılarının açık olduğununda altını çizdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren www.fibhaber.com gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da Ürgüp önceki dönem Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a ilçemiz ve bölgemize hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki yaşamında başarılar diledi.