Nevşehir - Kapadokya FİB Haber WhatsApp ihbar hattı büyük ilgi görüyor. Siz de fotoğraf ve görüntülerinizi gönderin, yayınlayalım. 0 532 384 48 50

Nevşehir Haberde Gündemin Adresi www.fibhaber.com haber sitesi olarak yayınlanmasını istediğiniz haberin fotoğraflarını sizde çekin gönderin, yayınlayalım.

Nevşehir'in ilk ve en çok takip edilen internet haber gazetesi www.fibhaber.com ile çevrenizde gördüğünüz haberlik olayları çekin bize Whatsapp’tan gönderin. Haberini yayınlayalım.

www.fibhaber.com "Çek-Gönder-Yayınlansın" 

Siz çekin, bize gönderin biz de yayınlayalım...

Etrafınızda şahit olduğunuz ilginç olayları, şikayet yada önerilerinizi, haber niteliği taşıyan ayrıntıları, fotoğrafları ve videoları bizlerle paylaşın, biz de fibhaber.com'da değerlendirelim.

Kentinizde, ilçenizde, köyünüz veya mahallenizde gördüğünüz olumsuzlukları, komik olayları, ilginç fotoğrafları bizimle paylaşın. Anında FİBHABER.COM’da yayınlansın.

Bunun için yapmanız gereken şey çok basit sadece Whatsapp için kullanabileceğiniz 0 532 384 48 50 nolu hattını cep telefonunuza kaydedin. Fotoğraflarınızı bu numaraya paylaşabilirsiniz.

Nevşehir'de haberleriyle halkın sitesi olan FİBHABER.COM’a daha rahat ulaşabilirsiniz.

Haberlerinizi Bekliyoruz...
Nevşehir’e Gündemin Adresi www.fibhaber.com Nevşehir'de gördüğünüz olayların haber yapılmasını istiyorsanız haberin fotoğrafı çekin bize 0 532 384 48 50 whattsapp numarasından atın yayınlayalım.